Pénzkeresés a neten
Szerda, 2019-06-19, 8:01 AM
Honlap-menü
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés

PageRank


Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu

Smiley TrafficA Smiley Traffic az EasyHits4You után a második legjobb manual surf oldal, amivel találkoztam. Hasonlóan működik, mint az easy, itt is lehet kreditekért weboldalakat reklámozni. 100 manual surf oldalanként ad 0,3 centet, az autosurf-el csak krediteket tudunk szerezni. Ha már közeledik a 100. oldal, akkor feltesz egy kérdést, amire igaz-al vagy hamis-al kell válaszolni. Ezek angolul vannak, ha nem beszélsz angolul, használd a google fordítót. Fontos, hogy csak akkor kapod meg a pénzt a 100 leszörfözött oldal után, ha rákattintasz a a kékkel írt linkre (ami valami olyasmit jelent, hogy kattints ide ahhoz, hogy nyerj 0,3 centet). Ha elfelejtesz rákattintani, sajnos buktad a pénzt.
Regisztrációhoz kattints a fenti bannerre!

Segítség az oldal használatához:

Start auto surfing:
itt kreditekért tudsz szörfözni, ennek az a lényege, hogy automatikusan váltogatja az oldalt, ha letelt a 10 másodperc, nem kell semmire sem kattintanod. Ez csak arra jó, ha weboldalt szeretnél reklámozni, ezzel a menüponttal, ahogy már fent is utaltam rá, pénzt nem tudsz szerezni.
Start manual surfing: itt tudsz pénzt szerezni. Minden oldalt 10 másodpercig kell nézni, ha ez az idő letelt, akkor kiad 4 kis ikont és arra kell kattintanod, amelyiket kéri szaggatott vonallal bekeretezve.
Paid tio click: PTC rész, ez nincs minden nap, de érdemes lekattintani, 4-5 reklám szokott lenni és kb. 1,5 centet tudsz vele szerezni összesen.
Home: ez a főoldal, itt találod a statisztikádat is, hogy mennyi pénzt kerestél eddig.
My sites: itt tudod hozzáadni azt a weboldalt, amit kereditekért reklámozni szeretnél. Kattints az Ad new site gombra, és töltsd ki az adatokat. Site name: az oldal neve, ez bármi lehet, amiről később tudni fogod, hogy az melyik oldal. Lényeg, hogy angolul írd, mert különben nem fogja elfogadni. Sajnos csak angol nyelvű oldalakat reklámozhatsz, viszont a reflinkjeid reklámozásához kitűnő. Site URL-hez a weboldal címét kell bemásolnod, ez lehet pl. egyik reflinked. A manual credit és auto kredit után alapból 0 van, ha ezt nem változtatod, akkor azt jelenti, hogy 1 nap korlátlan számban megjelentetheti az oldalt. De ha nem akarod, akkor megadhatsz egy összeget is, hogy hányszor szeretnéd naponta megjelentetni. Ezután katt a save site-ra. Kiad egy táblázatot, amiben látod az eddig hozzáadott oldalaidat. Ahhoz, hogy megjelentesse az oldalt, rá kell kattintanod a "click here to request verify this site" feliratra. Ez azt jelenti, hogy kéred az oldal ellenőrzését. Itt is 10 másodpercig fog visszaszámlálni, ha kész, katt az "Approve my site" feliratra. Ezután az admin megnézi és ha jóváhagyja, utána meg fog jelenni az oldalad a reklámok között.
My banners: hasonló az előzőhöz, csak itt bannereket tudsz hirdetni. Banner name: banner neve, szintén bármi lehet, csak angol legyen és persze, ami kapcsolódik a reklámozandó oldalhoz. Banner URL: ez a bannernek az url címe, azon az oldalon tudod megkeresni, amit reklámozni szeretnél. Banner target url: ide a ref linkedet kell bemásolni. Ha kész, katt az "Add banner" gombra. Ha mindent jól csináltál, ezután megjeleníti a banner képét.
My text links: itt szintén weboldalt tudsz reklámozni olyan formában, hogy csak egy szöveges linket fog megjeleníteni. Link name: link neve, link URL: ide írhatod a ref linkedet vagy a weboldal címét, amit reklámozni szeretnél, The link text: az a szöveg fog megjelenni a hirdetésben, amit ide beírsz. Ha kész, katt az add new link-re.
Assign site credits: itt tudod beállítani, hogy a megszerzett kreditekből mennyit használjon fel automatikusan. Látod az oldalakat, amiket hozzáadtál és minden oldalnál külön beállíthatod a %-ot. Ha pl. 75%-ot írsz be, akkor a megszerzett kreditek 75%-át automatikusan felhasználja. A save assign value gomb megnyomásával tudod elmenteni.
Convert: itt a pénzedet tudod bannerre, text megjelenítésre, auto vagy manual kreditre átváltani.
Buy credits & PTC-s: itt krediteket és PTC reklámokat tudsz pénzért vásárolni.
Upgrade account: prémium fiókot tudsz vásárolni.
Checkout: itt tudod a pénzt kikérni. Minimum kikérhető összeg 20$.
PTC AD stats: a PTC reklámjaid statisztikáját kísérheted itt figyelemmel.
Referrals: a reffjeidet láthatod ha rákattintasz a menüpontra.
Promote: itt találod a bannereket és a ref linkedet.
Personal Details: személyes adataidat tudod itt megváltoztatni.
Logout: itt léphetsz ki az oldalról.

Keresés
Naptár
«  Június 2019  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz