Pénzkeresés a neten
Szerda, 2019-06-19, 8:56 AM
Honlap-menü
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés

PageRank


Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu

Refillparadise
Olcsó tintapatronok


Visit this site.

Sokallja a tintapatronok árait?  -  Most VÉGSŐ CSAPÁST mérhet rájuk!

Kérje INGYENES HÍRLEVELÜNKET és Nyomtasson Ön is ÖTÖDÁRON!
Megtanítjuk arra, hogyan takaríthatja meg a nyomtatási költségeinek
      több mint 80%-át, hogy ne kelljen súlyos ezreket költenie a tintapatronokra!

Rendszeresen hasznos információkat és kedvezménykuponokat kap tőlünk,
      amelyekkel további 5-10%-os megtakarítást érhet el!

Érdekes, izgalmas és humoros hírleveleinkkel igyekszünk
      élvezetesebbé tenni a napjait!

Hírlevelünkkel még pénzt is kereshet!
      Iratkozzon fel és tudja meg, hogy hogyan!

Ráadásként most azonnal ajándékba kap tőlünk 4 értékes eBook-ot is!
         (10 fatális hiba, amellyel meggyilkolhatja a nyomtatóját  -  Illustrated Kama Sutra  - 
          1001 Legjobb Vicc  -  Süteményreceptek A-tól Z-ig)

Ön jogosan teszi fel a kérdést: Miért ilyen drágák napjainkban a tintapatronok?
A megoldást nem a patron, vagy a tinta előállítási költségeiben kell keresni (egy -nem fúvókasoros- patron előállítási költsége gyakran nem éri el az 500.- Ft-ot), hanem a nyomtatók alacsony áraiban.
A nyomtató-gyártó cégek nem azért árulják áron alul a nyomtatóikat, mert rosszak, vagy olcsón előállíthatóak. Ennek oka, hogy ha eladtak egy nyomtatót, akkor abban egy idő után tintapatront kell cserélni.
A nyomtató-gyártó cégek a tintapatronok eladásából, és nem a nyomtató gyártásából élnek.

Ez az oka a tintapatronok irreálisan magas árának.

Erre a problémára kínálunk önnek egy alternatív megoldást, amely módszer segítségével Ön a nyomtatója tintapatronját 70-90%-os megtakarítással töltheti újra a minőség romlása nélkül.

Gyakorlatilag ÖTÖDÁRON TUD NYOMTATNI a segítségünkkel.

Természetesen időnként cserélni kell a patronokat, de akár 8-15 -vagy még több- alkalommal újratöltheti patronját a minőség romlása nélkül!

Mennyit takaríthat meg?
Térjünk a lényegre.
Mennyit is takaríthat meg tintapatronjai utántöltésével?

Egy új patron ára átlagosan 4.000 - 11.000.- Ft,
egy sajátkezű utántöltés ára kb. 300 - 1.000.- Ft között mozog. Tehát érdemes elgondolkodni, hogy mindig vegyünk új patront, vagy csak minden 8.-15. töltés után.

Ha kicsit utánaszámolunk, 6.000.- Ft körüli ink-mate utántöltő kitt rendelés esetén

          Ön akár 30.000.- - 70.000.- Ft-ot spórolhat meg.


13 előny, amit az ink-mate utántöltő kittjeivel és patronjaival élvezhet:

Akár 85-90%-os megtakarítás, átlagosan kb. 80%-os költségcsökkenés

 • Rögtön tölthet, amikor kifogy a tinta, nem száradnak be a fúvókák
 • Ha egy szín kifogy, utántöltheti anélkül, hogy tintavesztesége lenne
 • Mindig kéznél van a tinta
 • A gyártó 3 év garanciát vállal a tintára
 • Részletes, képekkel illusztrált feltöltési útmutató
 • Egyszerű töltési eljárás, mindenki meg tudja csinálni
 • A fúvókákkal egybeépített patronokhoz fúvóka-légtelenítő eszköz található a készletekben, amely jelentősen megkönnyíti a patron üzembehelyezését
 • Az egész ország területéről megrendelheti, postai utánvéttel szállítjuk (ez a legbiztonságosabb és a legkényelmesebb fizetési mód, nem kell a hitelkártyaszáma miatt aggódni...)
 • Gyorsan kézhezkapja a megrendelt patronjait, utántöltő kittjeit
 • A legtöbb HP, CANON, LEXMARK tintapatron-típusnál elérhető
 • Ingyenes Hírlevelünk olvasói további kedvezményekkel, még olcsóbban juthatnak hozzá az utántöltő készletekhez és patronokhoz, így a nyomtatásukat még gazdaságosabbá tudják tenni.


A 3 legbárgyúbb ellenérv, hogy miért NE használjunk utántöltő kitteket:

1.) Azt mondták az üzletben / szervizben, hogy tönkreteszi a nyomtatómat, ha nem az eredeti patront használom hozzá...
- Persze, hogy ezt mondták, hiszen az az érdekük, hogy Ön minél többet költsön patronra. Sőt, a gyártó cégtől központi utasításban ki van adva, hogy ezt kell mondani. Ha belegondol a HP, LEXMARK és a fúvókás patronnal működő CANON nyomtatók működésébe, ezeknél a fúvókasor a patron része, tehát a nyomtató működésének abszolút semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen tinta van a patronban. Ha valami rettentően rossz tintát tenne bele, pár lapot még azzal is kinyomtatna, csak az a patron tönkremenetelét okozhatná. Viszont egy patroncserével gyakorlatilag kicseréli a nyomtatójának mindazokat a részeit, amelyek a nyomtatás minőségéért felelősek, a többi csak mechanika és vezérlőáramkör. Tehát a nyomtatót nem tudja tönkretenni.

2.) Azt is mondták az üzletben / szervizben, hogy a nyomtatóm elveszti a garanciáját, ha nem az eredeti patront használom hozzá...
- Hát erre két lehetséges válasz is van:
1.) Ha szervizbe akarja vinni, tegyen bele eredeti patront, senki nem fogja tudni megállapítani, hogy mikor milyen patron volt benne.
2.) Ha belegondol abba, hogy mennyit költ patronra a garanciális idő alatt, az valószínűleg nagyobb összeg lesz, mint a nyomtatója teljes ára volt. Hozzászámítva azt, hogy az új nyomtatóknak kevesebb mint 1%-ával történik valami garanciális probléma, az a meglátásom, hogy nem szabad felülni az ilyen garanciaelvesztéssel megspékelt fenyegetőzéseknek. Egyetlen céljuk van vele: a piacuk védelme körömszakadtáig, mindegy, hogy ez Önnek milyen többletköltségekkel járna. (Minél nagyobbal, az nekik annál jobb. Abból termelik a profitjukat.)

3.) Az utántöltésekkel romlani fog a nyomtatási minőség...
- Nos, a patronok fúvókáit sem örökéletűre tervezték, tehát valóban a sokadik újratöltésnél már észrevehető némi minőségromlás. Amikor úgy érzi, hogy inkább vesz egy új patront, minthogy ilyen minőséggel megelégedjen, akkor kell patront cserélnie. Ez általában a 8. - 15. feltöltés környékén jelentkezik, addig viszont csillagászati összegeket takarít meg a patronjain. Ha abszolút jó minőségre van szüksége és minden 5. feltöltés után új patront vesz, még akkor is töredék-áron nyomtatott...


Az ink-mate festékek előállításakor -szabadalmaztatott eljárással- a pigmentszemcséket molekuláris méretűre oszlatják el, így a nyomtatófej és a fúvókák élettartama jelentősen meghosszabbodik, a többszörösére növekszik.
Az ink-mate utángyártott festékpatronok az eredetivel megegyező minőséget és akár az eredetinél jobb minőségű festékanyagot jelentik, lényegesen kedvezőbb árakon.

Az ink-mate utántöltő kittek gazdaságos megoldást jelentenek mindenkinek, mivel a kiürült -de még be nem száradt- tintapatronok többször is felhasználhatók. Gyakran egy utántöltő készlet a festékpatronok többszöri újratöltésére elegendő. Egy kiürült, hibátlan tintapatron az ink-mate utántöltő kittekkel általában 8 - 15 alkalommal utántölthető.

Az ink-mate utángyártott festékpatronok és utántöltő kittek kaphatók minden népszerű festéksugaras nyomtatótípushoz.

Az ink-mate termékcsalád tartalmaz speciálisan a tintasugaras nyomtatáshoz kifejlesztett papírokat, átlátszó és magasfényű filmeket is, amelyekkel minőségben a maximumot tudja kihozni tintasugaras nyomtatójából.

Az ink-mate utántöltő kitteket Szegeden házhoz szállítjuk, technikai segítséget nyújtunk, vidékre pedig postai utánvéttel, részletes útmutatóval szállítjuk, rövid határidővel. Áraink még a postaköltséggel együtt is lényegesen kedvezőbbek más utántöltők bolti árainál.

Az ink-mate festékpatronokkal és utántöltő kittekkel ellátja Önt Magyarországon a NETREND Bt. Cégünk ezenkívül még segítséget nyújt internetes megoldások megvalósításában, számítástechnikai problémái költségkímélő megoldásában, internetes reklámkampánya gazdaságos, hatékony megvalósításában... Számíthat ránk.

Az utántöltő készletek az esetek többségében a patron többszöri feltöltésére elegendő festéket tartalmaznak, tehát sokkal gazdaságosabb nyomtatást tesznek lehetővé, minőségi kompromisszumok nélkül.


Visit this site.


Keresés
Naptár
«  Június 2019  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz