Pénzkeresés a neten
Szerda, 2019-06-19, 8:28 AM
Honlap-menü
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés

PageRank


Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
A PayPal egy internetes, bank mely 139 országban van jelen, és  több millió használója van. Biztonságos, gyors, és egyszerű a használata.

A PayPal tulajdonképpen egy közvetítő rendszer, mely egy bank, és az ügyfelek között bonyolít pénzügyi tranzakciókat. Mivel ez bank, sokkal biztonságosabb a rajta keresztül való pénzforgalom, mint a  közvetlen  internetes fizetéskor.

Ahhoz, hogy a PayPalon keresztül ki tudjunk fizetni valamit, vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk készpénzben, rendelkeznünk kell egy valódi bankszámlával, valamint  bankkártyával is. Ha valamit ki szeretnénk fizetni, az interneten keresztül, akkor a PayPal vagy a számlánkról, vagy a bankkártyánkról veszi le a pénzt, és juttatja el az eladónak.

Tehát, a PayPal számlaegyenlegünk lehet akár 0.00 is, ha a bankkártyánkon van fedezet, akkor az átutalás megtörténik. Ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor az meg fog jelenni az egyenlegünkön, és ezután kérhetjük az átutalást a magyar bankszámlánkra.

PayPal számla nyitása

Számlanyitáshoz kattints a képre:

 Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

A bejövő oldalon kattints a "Sign Up" feliratra.

Ez után egy oldal jön be, ahol háromféle számla közül választhatsz. Válaszd ki a "Hungary"-t a listából (illetve ha máshol élsz, akkor azt az országot). Válassz számlatípust, ha nem lesz nagy pénzforgalmad, akkor megfelel a Personal számla. Ez jár a legkisebb költséggel.

A következő oldalon tudod megadni az adataidat. Kattints az  Agree gombra ezzel elkészül a PayPal számlád. A következő oldalon kérik egy érvényes bankkártya adatainak a megadását. Ez a lépés akár ki is hagyható, enélkül is tudsz fizetni, vagy pénzt fogadni a PayPal számláddal. Ebben az esetben az aktuális kifizetéskor kell megadni a bankkártya adatait. A regisztrációd enélkül is érvényes csak így limitálva van az utalás, ezt nyugodtan átlépheted a  "CANCEL" gombra kattintással. A hitelkártya adatokat később bármikor megadhatod, ha szükséged lesz rá. Kártyaszám megadásakor kéri a kártya hátulján lévő utolsó 3 jegyű kódszámot, ezt írd be.

Bevitel után kiírja, hogy 400 HUF-al megterheli a számládat (azért, hogy bebizonyosodjon róla, hogy valójában ez a te bankkártyád). Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a  tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.) Ezt a 4 jegyü számot kell beírni a PayPal számládon a kártya hitelesítéshez. Tehát, csak akkor lesz aktív a kártyád, ha a bankszámlán lévő 400-ft-os terhelést átnézed, és megkeresed benne a 4 jegyű kódot, majd visszatérve a PayPal számládhoz, ezt beírod. Ezt a PayPal megküldi levélben is, hogy aktiválnod kell. Lehet, hogy néhány napba is beletelik, mire jelentkezik a bankszámládon a terhelés. Ezt a 400 forintot természetesen jóvá fogják írni az internetes számládon.

FONTOS: az az e-mail cím, amivel regisztráltál a PayPalon, az lesz a bankszámlád azonosítója. (ID szám)


Pénzkikérés Paypal -ról hazai bankszámlára


Ha, a pénzünket szeretnénk kikérni, azt a Paypal számlánk Withdraw menüpontjában tehetjük meg. Klikkeljünk a táblázatban a Withdraw funds to your bank account feliratra. Itt meg kell adni a bank nevét, ahová utalni szeretnénk, utána a bankszámlaszámot, majd az Add Bank Account ra klikkelni. Ha a rendszer elfogadta, akkor lehet utalni. Átutalás előtt, előbb váltsuk át a dollárban vagy euróban lévő pénzünket forintra!

Pénzváltás:

Azt, hogy mennyi pénz van forintban a számlán, azt nem a Current Total in HUF, hanem a Hungarian Forint Balance mutatja! Hiába van megállapítva, hogy az összeg mennyi Ft ban, az még nincs átváltva! Tehát ne a Current Total in HUF alapján kezdjük meg az utalást, előbb váltsuk át a szükséges összeget!

Hogy hogyan?

Az Account Oberview menüben, ahol a számlaegyenlegünket látjuk, klikkeljünk a táblázatban a szürke sávban lévő, kis apróbetűs Manage Currency feliratra, itt fogjuk tudni a pénzünket átváltani (a View Limits felett található). Az itt található táblázatban válasszuk ki, hogy miből szeretnénk átváltani mire. Tehát, ha a dollárban lévő pénzünket szeretnénk átváltani, akkor jelöljük be a U.S.Dollar - t, majd klikkeljünk a Convert gombra.

Ezután a következő ablakban a menüt látjuk.

Open Balances: (ezt állítsuk át U.S.Dollar -ra) akkor megjelenik rögtön, hogy mennyi a dollár egyenlegünk, és alatta ki lesz írva az összeg.
Available Balance: ..... $
Convert Amount: (ide írjuk be, hogy mennyi dollárt szeretnénk átváltani)
Egész szám legyen, és max. annyi, ami az egyenlegünkön van! Csak a számot kell beírni, nem kell utána sem írásjel, sem pont sem dollár! Csak egy egész számot.
Into: (itt válasszuk ki, hogy mire szeretnénk átváltani a pénzt) Ha, forintra, akkor válasszuk a Hungarian Forint Balance feliratot.
Majd klikk a Calculate gombra.

PayPal currency conversion results: A rendszer kifogja számolni, hogy mennyi dollárért, mennyi forintot kapunk, ha megerősítjük, hogy valóban átszeretnénk váltani. Az eredményt itt fogjuk látni. Ha, elégedettek vagyunk az eredménnyel, akkor klikkeljünk a Continue gombra, és a meghatározott dollár összeget átváltja a program forintra.

Review Currency Conversion
Itt láthatjuk mégegyszer, az adatokat, hogy mit mennyiért fogunk átváltani! Ha biztosak vagyunk benne, hogy ezt szeretnénk, klikkeljünk a Convert gombra!

Ha, sikeres volt az átváltás a következő oldalon ezt látjuk: Manage Currency Balances
Látunk egy zöld pipát és a táblázatban a Hungarian Forint egyenlegünk megnövekedett a jelzett összeggel.
Ezek után már valóban nekiállhatunk az utalásnak.


ÁTUTALÁS

Kattintsunk a Withdraw menüre!

Ha, már az előbbiekben megadtuk a bankszámlaszámot, akkor rögtön a Withdraw Funds by Electronic Transfer oldal jelenik meg.

From this balance: itt a rendelkezésre álló lehetőségekből, válaszuk ki a forintot, ha azt szeretnénk átutalni.
Amount: ide írjuk be az összeget, úgy ahogy az egyenlegben látjuk.
To: itt fog szerepelni a megadott bankszámlánk neve! (Lehetőség van rá, hogy akár másik bankszámlaszámot és nevet is megadjunk, ha a megszokottól eltérő számlára szeretnénk utalni! Akkor klikk az Add bank account -ra és vegyük fel az új bankszámla adatait!) Ha, kiválasztottuk, hogy melyik bankba szeretnénk utalni, klikkeljünk a Contiunue gombra.

Ha, ez megtörtént, a következő ablakot fogjuk látni: Review Withdraw Funds
Amount: Itt megnézhetjük, hogy mennyi pénzt
Withdrawal Fee: Mennyi költségért ... (25000 Ft alatt 250 Ft "Fee" -t számolnak fel!)
Amount to Bank Account: mennyit fogunk átutalni ...
Bank Account Name: Kinek?
Bank Name: Milyen bankba? (a bank pontos neve)
Account Type: Checking
Bank Account Number: bankszámlaszám

Ha, minden rendben van akkor klikk a Submit gombra. Ha sikerült az utalás, akkor a következőt látjuk:

Your Request is Being Processed.
Your request to withdraw funds to your bank account by electronic funds transfer has been received and is in process.
It usually takes 5-7 business days to transfer funds from your PayPal account to your bank account, depending on your bank's policies.
What do you want to do next?

Ha, vissza szeretnénk menni a számlánkhoz megnézni az egyenleget, klikkeljünk a Go to My Account gombra.
Plus500
Keresés
Naptár
«  Június 2019  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz