Pénzkeresés a neten
Szerda, 2019-06-19, 8:11 AM
Honlap-menü
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés

PageRank


Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu

DonkayMails

DonkeyMails.com: No Minimum Payout


Az egyik legrégibb és legmegbízhatóbb oldal. Hetente egyszer fizet. Minimun 0,1 cent-et, de csak e-gold-ra, PayPal-ra 1$ a minimum kifizetés, viszont elég hamar el lehet érni.

Regisztrációhoz kattints a fenti bannerre.

Naponta kb. 3-4 email-t küld. Minden email 0.25 centet ér. Majdnem minden levélben 5 link van, de ne kattintgassatok össze-vissza, mert csak 1 fizet.: A fizetőslink a --- Paid Ad ---- felírat alatt van, a levél közepe felé.

E-gold-ra történő kikérés esetén nincs minimum. Paypal-re és Alertpayre 1$ tól lehet kifizetést igényelni. 7 munkanapon belül utal. 5 mélységben fizet a reffek után (5%,4%,3%,2%,1%).
Ha több pénzt szeretnétek keresni, akkor az oldalra belépve a "Paid 2 Click" menünél még lehet klikkelni. És természetesen erre az oldalra is igaz, hogy minél többen csatlakoznak hozzád, annál nagyobb összegeket tudsz kikérni, vagy ugyanazt a pénzt kevesebb idő ráfordítással tudod megkeresni.

Kifizetés - katt az "Earnings Stats"-ra, itt látod a keresetedet és pontjaidat, refereljaidat és sok mást. A lap alján katt a "Request Payout"-ra, itt az utalási lehetőségek vannak. Az utalható maximális összeg automatikusan kiíródik és az is, hogy melyik aktiválható. Ha E-gold, akkor a "Payment ID"-be beírod a számlaszámodat, majd katt a "RequestPaymant"-re és kész. E-goldra 1 centtől, Paypalra 1 dollártól fizet. Ha Paypal, akkor a Paypal-nál regisztrált e-mailed az azonosítód.


Felhasználói felület:

1.sor:
Earnings Stats –> itt tudod megnézni az egyenlegedet, hogy mennyi pénzt/pontot klikkeltél, mennyit költöttél el hirdetésre, és hogy mennyi creditet szedtél össze.
Advertising Stats –> itt tudod megnézni a hirdetéseidnek a részletes statisztikáit
Referal Links –> itt a saját referral bannerjeidet találod, amiket hirdethetsz, ha azt szeretnéd hogy alád is kerüljenek emberkék
User Account Info –> itt az accountod adatait találod, ezeket módosíthatod is bármikor

2.sor:
Upgrade membership –> itt tudod upgradelni az accountodat, kizárólag pénzért (másik opcióban lehet pontokért is!)
Your Inbox –> itt találod a fizetős leveleket. Csakis a — Paid add — felirat linkje fizet a többi nem, ezt mindig figyeld!
Advertise Upgrade –> itt a hirdető tagok upgradelhetik az accountjukat (igen, sokan csak hirdetés miatt regisztrálnak) Nem ajánlom hogy csak ennek regisztrálj, ha pénzt is szeretnél kapni, és a klikkelős tagok több pluszt élveznek!
Redeem for Advertising –> itt a tagok tudnak upgradelni pontokért, vagy hirdetni pénzért és pontokért egyaránt

3.sor:
Paid2Click –> itt találod a fizetős bannereket, illetve valamiért ide belekevertek pontokért klikkelős bannereket is. A következő feliratokra NE klikkelj (máskülönben figyelmeztetés nélkül törlik az accodat az egyenlegeddel együtt):

Cheat Bot Checker!
Do Not Click this link!.
Clicking it ones is no problem. When you click it to much your account will be cancelled! So watch out for this!.
Cheat Bot Checker
Do Not Click this Link/Ad!


Contest PTC –> itt bizonyos leklikkelt szám után, aki az utolsót klikkelte, az nyer 5 centet. Ilyen szerencsejáték feeling, de ha nagyon unatkozol érdemes rákattanni, ráadásul a bannerek itt is 0.5 pontokat adnak és sok banner van
Point2Click –> itt pontokért tudsz klikkelni. A legelső fizetős bannerre sose klikkelj, különben levonnak 100 centet a számládról (ha annyi nincs rajta akkor vagy lenullázzák vagy rosszabb esetben törlik!), erre figyelj oda: itt fizetős bannerre klikkelésnél bünti jár, evvel is a csalókat szűrik!
Advertise Upgrade Ads –> itt az upgradelt kizárólag csak hirdetni vágyó tagok találják meg a bonuszaikat

4.sor:
Paid2Signup –> azért fizetnek, hogy az itt felsorolt oldalakon regisztrálj. Csak egyszer regisztrálhatsz egy oldalra, utána többet nem legalább fél évig, különben ezért is törölnek!
Paid To Signup Search Country –> itt a feltüntetett országok lakói plusz oldalakon regisztrálhatnak, ez is azért fizet hogy a hirdetett oldalakon regisztrálj, ugyanazzal a feltételekkel. Ha nem tartozol a felsorolt országok közé, akkor hagyd el ezt az oldalt, mert ezért is törölhetnek. (igen, le tudják ellenőrizni, hiába a proxy szerver, hacsak nem vagy képzett hacker.
Paid To Signup USA Only! –> hát ezt magyaráznom sem kell, ha történetesen az USA-ban élő magyar vagy, akkor hajrá, egyébként felejtsd el ezt a részt:.
NEW Get Paid To Review! –> igen, ez még új opció és bizony 2-3 oldalnál több még nem is nagyon hirdet itt

5.sor:

Paid Toolbar –> letöltesz egy progit a gépedre (azszem csak windows alatt fut), és azt futtatod egész nap hogy legyen pénzed. Ha elmész gép mellől és nem mozog az egér, akkor megáll a progi, olyankor nem kapsz semmi pénzt.
Paid to Promote –> ha másik oldalon hirdetni szeretnéd az oldalt, akkor itt találod hozzá a linkedet. Én csak a felsőt linket használom. A legfelső sorban látod, hogy mennyien kattintottak eddig a linkedre és hogy az mennyit ér pénzben. 1000 kattintás után fizet 0,5$-t. A convert gombra kattintva tudod pénzre váltani és utána hozzáírja a számládhoz.
NEW DONKEY LOTTO –> ez is új, működése hasonlítható a való világ lottójához, igaz kevesebb a főnyeremény
Subscription Offers! –> ezek ilyen időszakos hirdetési ajánlatok (természetesen kedvezményekkel, de csakis pénzért)

6.sor:
$$Automatic Signup Offers$$! –> még sosem használtam, annyit tudtam kiszűrni a leírásából, hogy az itt hirdetett oldalakon ha regisztrálsz, akkor minden 7 nap után automatikusan jóváírja az egyenleged (gondolom az oldalakba beleépítettek erre egy ellenőrző progit.
!!NEW!! Manual Surf! –> itt oldalakat nézhetsz creditekért, de az itt összegyűjtött creditek (ha jól olvastam) csak arra jók, hogy megnyerd a napi nyereményjátékot itt, ami $25, azaz pénzre nem válthatod, és pontokra sem.
Great Casino OFFERS! –> casinók ajánlatai
Log-Out –> itt tudsz kijelentkezni az oldalról!

7.sor:
NEW Donkeymails RAFFLE! –> ezis szerencsejáték, veszel jegyet, aztán vagy nyersz, vagynem
Domains At only $1.99 –> itt lehet domain neveket venni $1.99 pénzért
Play Free Games! –> játsz ingyenes játékokkal, erre buzdít a felirat
Hosting $3.99 PM! –> tárhelyet a weboldaladnak, csak $3.99-ért

8.sor:
Request Payout!! –> itt tudod kikérni az összegyűjtött pénzed az internetes számládra
Advertise on Donkeymails –> hirdess a Donkeymail-en, erre buzdít a felirat:) az ajálatok erre klikkelve is elérhetőek
$50 FREE Cash! –> a nevével ellentétben nem ingyenes, próbálkozni azért lehet, csak nehogy átverjenek, arra figyelj, légy mindig résen
New Libertyreserve Game –> LibertyReserve számlatulajdonosoknak

9.sor:
Donkeymails Beenpaid! –> itt tudod nyomon követni a kifizetéseket, ez egy tömörített lista
Poker FREEROLL! –> pokerezz ha akarsz, de szerintem kell berakni tétet, ingyen semmi sincs
LibertyReserve Head or Tail WIN 250% –> ez is valami szerencsejáték feeling:)
Donkeymails Referrals! –> itt pénzért vehetsz magad alá tagokat, azaz hogy coop-okért (kupon)


Kifizetési bizonylatokKeresés
Naptár
«  Június 2019  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz